• Arjan Klaver

Tanlounge; Ultieme, zonnige hotspot

Advertorial

CALVEEN Het is niet mogelijk om de zon buiten te verbieden, maar voor het binnenzonnen gelden duidelijke veiligheidsnormen. Tanlounge, dat aangesloten is bij Samenwerking Verantwoord Zonnen, is meer dan veertien jaar de ervaren ultieme, zonnige hotspot van Amersfoort. Kortgeleden werd een nieuwe zonnestudio op bedrijventerrein Calveen betrokken. Eigentijds en verantwoord zonnen voor nagenoeg elk huidtype.

„Afhankelijk van het huidtype en de tijd die de klant in de zon heeft doorgebracht, adviseren onze professionele medewerksters welk type zonnebank het beste bij hem of haar past." Dit zegt Manon van Veen die samen met haar echtgenote Andreo Bruijntjes het succes is achter het concept dat Tanlounge dagelijks uitdraagt. En succes hebben beide ondernemers. Vergeleken met de voormalige studio, heeft de klant niets te zonwensen over. Hij of zij staat na binnenkomst in een prachtige ruimte te midden van een loungy en super relaxte sfeer.

„Bij Tanlounge hoeft u geen afspraak te maken. We hebben liefst elf cabines met een zonnebank, dus u kunt altijd bij ons terecht. Toch een momentje moeten wachten? Ontspan alvast even in onze eigentijdse zithoek. Neem een kopje koffie, thee of een frisje en u bent voor u het weet aan de beurt. Let wel, bij het eerste bezoek aan ons, nemen onze professionals op basis van een een-op-een gesprek een gratis huidanalyse met u door. Dit doen wij op basis van vragen op een huidanalyseformulier waarbij u ook aan kunt geven of u voor een zonnetje komt om alvast lekker voor te kleuren. U kunt namelijk ook ontspanning zoeken. Of heeft u medische redenen, zoals huidaandoeningen als psoriasis, pityriasis rosea of eczeem? Op basis van de informatie adviseren wij welke zonnebank voor uw huidtype het meest geschikt is en hoe lang u op een verantwoorde manier onder de zonnebank kunt blijven. We hebben verschillende zonnebanken van marktleider Ergoline, die onderverdeeld zijn in verschillende levels, oplopend tot de geavanceerde 1600 die een nieuwe maatstaf zet in de bruinigtechnologie. De combinatie van UV- en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. Een knop stelt de gewenste intensiteit in. En als u op de multi-relax ligvlak ligt, dan kunt u dankzij bluetooth uw favoriete muziek beluisteren tijdens het bruinen of relaxen. Hygiëne en veiligheid vinden wij erg belangrijk en bij ons staat dit dan ook altijd voorop. Ter bevordering van de hygiëne wordt iedere zonnebank na gebruik direct gereinigd en gedesinfecteerd. Maar daar blijft het niet bij. Net zoals buiten in de zon, droogt uw huid uit onder de zonnebank en dient deze extra verzorgd te worden met een crème die de stevigheid en soepelheid van de huid behoudt. Na het zonnen kan dit gedaan worden door middel van een aftersun-product. Wij gebruiken daarvoor het topmerk Australian Gold."

Behalve voor een trouw en groeidende klantenkring is Tanlounge ook de zonnige hotspot voor hotelgasten en mensen die op Calveen voor het werk, tussen de middag of na de werkdag even een zonnetje willen pakken. „Zonneklaar, zou ik zo zeggen."

a [TanloungeSpoetnik 23824 MG Amersfoort033 - 4560744info@tanlounge.nlwww.tanlounge.nl