• Marcel Goemaat van Vakgarage Isselt is trots op het bedrijf.

    Vakgarage Isselt

Tevreden klanten bij Vakgarage Isselt

Advertorial

AMERSFOORT Vakgarage Isselt is door de ANWB als beste autobedrijf beoordeeld van de provincie Utrecht. Hier is nog volop aandacht voor de autoconsument. Ook voor de zakelijke klant. Transparantie, leveren van kwaliteit, service, goede communicatie naar de klant en technische expertise. Met deze waarden heeft Vakgarage Isselt een grote naamsbekendheid opgebouwd op bedrijventerrein Isselt. „We groeien dankzij de klant."

Arjan Klaver

Dit zegt Marcel Goemaat. Vijf jaar geleden begon hij samen met zijn compagnon Philip van der Meer met de opbouw van Vakgarage Isselt. Nu het eerste lustrum wordt gevierd is het succes zichtbaar. „We zijn tijdens verjaardagen en in het weekend op de sportvelden en winkelstraten vaak over de tong gegaan", grapt Marcel.

BEDRIJFSWAARDEN Op dit moment telt het bedrijf vijf medewerkers. Of dat ook zo is tijdens de viering van het tweede lustrum, valt volgens Goemaat nog te bezien. ,,We willen groot worden door klein te blijven. Dat is alleen mogelijk door het borgen van onze bedrijfswaarden." Inmiddels heeft de garagehouder veel succes geboekt. „Vanaf 2015 zijn we uitgeroepen tot het beste autobedrijf van de provincie Utrecht", duidt Goemaat. „Ook de klantenreviews op internet liegen er niet om. Alleen al bij klantenvertellen.nl regent het achten, negens en zelfs tienen. Daar komt bij dat we na iedere reparatie- of onderhoudsbeurt een enquêteformulier naar de klant sturen. Kortom, beoordeel ons maar en we leren ervan. Service, betrouwbaarheid en transparantie.

GOEDE BAND „We hebben met elke zakelijke en particuliere klant een goede band", vertelt Goemaat enthousiast. „Dat komt doordat we net even een stapje meer doen. Ook als de auto hier ter reparatie is afgeleverd, bellen we de klant eerst op om akkoord te vragen van het reparatiebedrag. In sommige gevallen kan de klant op de reparatie wachten."

,,Dat geldt straks ook voor klanten met een elektrisch voertuig of een hybride. Met de introductie van elektrisch aangedreven voertuigen doen nieuwe technologieën hun intrede in de automobielbranche. Aan deze technologieën zijn ook nieuwe risico's verbonden, zoals gevaarlijke elektrische spanningen tot vele honderden volts. Wij zijn NEN-gecertificeerd, zodat wij voldoen aan de zorgplicht betreffende de veiligheid van de medewerker bij het werken aan e-voertuigen."

Elke vaste klant die bij dit bedrijf zijn of haar auto een APK-keuring laat ondergaan, krijgt een present. „Daar komt bij dat we avonden organiseren waarin we de klant onderricht geven als het gaat om pech onderweg. Je moet het zien in het kader van onze bedrijfswaarden. Wie goed doet, goed ontmoet. Kopje koffie?"

a        [Vakgarage Isselt, Radonweg 20, 3812 RL Amersfoort, Tel.: (033) 463 74 70, info@vakgarage-isselt.nl, www.vakgarage-isselt.nl