• Het pand van Hypotheek Visie aan het Masker is flink gemoderniseerd.

    Arjan Klaver

Veel mogelijkheden op hypotheekgebied

Advertorial

AMERSFOORT Hypotheek Visie behoort tot één van de grotere organisaties op het gebied van financiële dienstverlening. Sinds deze hypotheekverstrekker sinds kort een private equity fund heeft, waait er een frisse wind door de organisatie. Dat maakt het pand aan Het Masker duidelijk. Behalve een flinke modernisering van het interieur behoort deze vestiging tot één van de kernkantoren van Hypotheek Visie in Nederland.

Arjan Klaver

Het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie staat glashelder op de website: ,,De financieel adviseurs helpen je met het kiezen van een passende hypotheek, verzekeringspakket en passend pensioenplan. Jouw persoonlijke situatie is daarbij het uitgangspunt. Voor een compleet en transparant financieel plan kun je dus bij Hypotheek Visie terecht."

MAATWERK Natuurlijk is de huidige lage hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico's die je loopt spelen een rol. „En toch hebben we meer te bieden", aldus Peter ter Harmsel. Hij heeft in zijn carrière als financieel adviseur bij gerenommeerde bank- en verzekeringsinstellingen veel bagage meegenomen om de klant te bedienen met een stukje hypotheekmaatwerk. „Het gaat er om dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. We geven de klant dan ook volop de ruimte om zich te oriënteren. Zolang hij of zij nog geen handtekening heeft gezet onder een hypotheekcontract, nemen wij de kosten graag voor onze rekening. Het afsluiten van een dergelijke lening vraag immers om een flinke tijdsinvestering."

DRUK Hoewel er minder woningen worden verkocht, is het toch superdruk op de hypotheekmarkt. De reden: huiseigenaren met een lopende hypotheek zijn proactief met oversluiten, mede door de extreem lage hypotheekrentes. „Maar ook mensen die uit elkaar gaan, moeten heel veel regelen. Er zijn grofweg twee opties: een van hen blijft in de woning achter of het huis wordt verkocht. Dat lijkt simpel, maar in de praktijk kan de procedure leiden tot dure misverstanden. Dankzij de expertise die hier in dit kernkantoor van Hypotheek Visie voor Amersfoort en haar regio aanwezig is, kunnen we altijd een oplossing vinden. Juist nu. En als de hypotheek wordt aangewend voor het kopen van een droomhuis, een aanbouw of anderszins, dan zetten we voor de ervaren woningconsument maar ook voor de instapper in de huizenmarkt eens alles overzichtelijk op een rij. Juist voor de instapper laten we ons niet leiden door bedreigingen en negatief sentiment. We gaan de uitdaging aan om kansen te zoeken. En te vinden. En dat geldt uiteraard ook voor al onze klanten. Ook degenen die voorheen aangewezen waren op onze voormalige vestiging aan de Stadsring. Er is op het gebied van hypotheken nog zoveel mogelijk."

a        [Hypotheekvisie Amersfoort Het Masker, Het Masker 246, 3823 GX Amersfoort, 033 455 5401, www.hypotheekvisie.nl, amersfoort@hypotheekvisie.nl