• Fotolia

Vervoersbedrijf Besseling maakt doorstart

AMERSFOORT Pouw Vervoer uit Vianen zet de bedrijfsactiviteiten van vervoersbedrijf Besseling Travel uit Amersfoort voort.

Na het omvallen van de taxibranche Bestax in oktober werden vorige week vrijdag ook het busvervoer, de koeriersdiensten en de onderhoudstak van het bedrijf failliet verklaard. ,,Besseling Travel maakt onder de vlag van Pouw Vervoer als zelfstandig opererend bedrijf een doorstart. De naam Besseling blijft bestaan. De bedrijfsactiviteiten van Besseling zullen vanuit dezelfde locatie in Amersfoort worden gecontinueerd'', meldt Pouw Vervoer in een persbericht.

,,Het bieden van een uitstekende service en kwaliteit blijft hierbij centraal staan. Een team van medewerkers met vertrouwde gezichten zal de klanten blijven bedienen en geven daarmee het vertrouwen dat reeds ingepland werk zonder problemen doorloopt. Passagiers van Besseling zullen geen verschil merken wanneer ze instappen.''

WERKNEMERS Het is nog niet bekend of er ontslagen vallen bij de overnamen. ,,Wij willen zoveel mogelijk werknemers van Besseling Travel aan het werk houden. Op dit moment kunnen wij geen concrete getallen noemen. De komende dagen zullen wij hier verdere uitspraken over doen'', aldus woordvoerder Arjan van Midden van Pouw Vervoer.

Touringcarbedrijf Pouw Vervoer uit Vianen is al 25 jaar actief in de regio Utrecht voor busvervoer. Het bedrijf is gespecialiseerd in samenwerking met het voortgezet onderwijs, ondersteuning voor het openbaar vervoer, buitenlandse reizen, partyritten en biedt totaaloplossingen bij evenementen.