Vincent Vis is komend jaar de Amersfoortse Zomerondernemer

AMERSFOORT De weekvideo van burgemeester Lucas Bolsius staat in het teken van ondernemen. Het is de week van de ondernemer en daarom wordt de Rode Loperdag, voor nieuwe ondernemers in onze regio, weer gehouden.

Zomerondernemer voor een jaar lang is Vincent Vis uit Amersfoort. Hij won afgelopen zomer deze wedstrijd met zijn idee voor het bedrijf SmartCompare. Jongeren die ook willen ondernemen of werk zoeken kunnen nu ook digitaal terecht bij het Jongerenloket, op internet én Facebook.

Tot slot nog de oproep om, voor wie Burgernet volgt én lid is van een Whatsapp buurtpreventiegroep, de oproepen van Burgernet in de appgroep te gaan delen.

Iedereen kan vragen stellen aan de burgemeester over de meest uiteenlopende onderwerpen. Alle thema's uit de stad Amersfoort of bijvoorbeeld de dagelijkse werkzaamheden van de burgemeester kunnen aan bod komen.

Insturen kan via zijn e-mailadres burgemeester@amersfoort.nl of door een bericht te sturen via twitter aan @lucasbolsius. De burgemeester leest alle berichten. Wekelijks worden vragen beantwoord in De Weekvideo.