• De Voetbalschool

Voetbal en plezier gaan hand in hand

Advertorial

AMERSFOORT „Het beheersen of polijsten van een goede techniek en vooral plezier beleven aan het voetbalspelletje vinden wij de basis voor alle jonge voetballers, voetbalsters en jeugdigen die graag willen sporten of ontspannen", aldus Dennis Been. Vanaf 2013 bestiert hij De Voetbalschool. En met succes. „Door middel van gerichte trainingen en individuele aandacht gaat niet alleen de individuele kwaliteit omhoog. Ook het algehele jeugdniveau van de clubs wordt beter."

In de afgelopen vier jaar heeft Been cum suis al meer dan 1.300 kinderen voor een extra voetbaltraining op het voetbalveld gekregen. Hij heeft veel te bieden om de individuele voetbalkwaliteiten op te krikken. Zo is hij al jaren actief als gediplomeerd jeugdtrainer bij ASC Nieuwland. Sinds vorig seizoen is Been verantwoordelijk voor de zogenoemde onderbouw bij vv Hoogland. Daarnaast is hij dit seizoen trainer van ASC Nieuwland O17-1. Hij put uit een geweldig reservoir aan kennis en ervaring. In het verleden is hij actief geweest als trainer voor activiteiten van AFC Ajax, VVV Venlo en heeft hij ervaring met buitenlandse activiteiten, zoals in Slowakije en België. Bovendien schakelt hij voor De Voetbalschool uitsluitend een tiental vakbekwame trainers in met ervaring. „Denk aan Steven van Zanten (Hoofd Jeugd Opleidingen VVZA), Mark Gijtenbeek die al enkele jaren de jeugd van 'zijn' vv Hooglanderveen heeft getraind en Bas Wobbes die actief als jeugdtrainer bij AFC Quick en CJVV", legt Been uit. „Wij richten ons tijdens de trainingen op de techniek van het voetbalspel en proberen kinderen op elk niveau zich te laten ontwikkelen. Bij De Voetbalschool gaan we ver in de techniek. Uiteraard passend op elk individu. De voetballende jeugd van tegenwoordig leert ontzettend snel en wil graag vernieuwingen. Laat onze kennis daar nou aan kunnen voldoen. Tijdens onze trainingen leren de kinderen elke week een nieuwe passeerbeweging. Door deze bewegingen eerst onder lage weerstand te oefenen en later onder volledige weerstand toe te laten passen, zorgen we ervoor dat de kinderen ook tijdens de wedstrijden van hun club een tegenstander makkelijker kunnen passeren. Wij richten ons niet alleen op selectiespelers, maar ook op kinderen die niet in de selectie spelen. Daarnaast zijn kinderen die niet aangesloten zijn bij een vereniging ook van harte welkom om bij ons te komen trainen en met plezier beter te leren voetballen. Wij delen de groepen altijd in op basis van leeftijd en niveau. Kinderen kunnen zich inschrijven voor 10 trainingen (half seizoen), maar ook direct voor een heel seizoen (20 trainingen)."

Dennis Been sluit af met: ,,Op zondag 17 september starten we met trainen bij ASC Nieuwland. Op vrijdag 22 september starten de trainingen bij VVZA en vv Hoogland. Bij VVZA kunnen kinderen naast de techniektraining, ook terecht voor keeperstraining en snelheidstraining (Soccer Speed).Voetbal geeft op zichzelf al zoveel plezier. En elke dag met een nieuwe techniek naar huis gaan, nog veel meer. Kom jij ook?"

a [De VoetbalschoolTelefoon: 06-50963781dennis@devoetbalschool.nlwww.devoetbalschool.nl