• ANP Foto

Voor één dag trouwen op Sint Jorisplein

AMERSFOORT Op het Sint Jorisplein Amersfoort kan iedereen op Valentijnsdag, donderdag 14 februari, trouwen voor één dag. Iedereen is welkom en kan trouwen met een geliefde, beste vriend, kind, huisdier of knuffel. Voor bruidskleding, ringen, muziek en trouwfoto wordt gezorgd.

Voor sommigen is het nog steeds dé grote dag waar zij jaren naar uit hebben gekeken. Maar er zijn ook heel veel mensen die gewoon willen trouwen voor de leuk. Gewoon 'ja' zeggen, om eens te kijken hoe dat voelt. Die mensen kunnen op Valentijnsdag de dag van hun leven ervaren op het Sint Jorisplein. Daar kunnen zij voor één dag in de echt worden verbonden.

Wie zich vanaf 15.00 uur aanmeldt op het plein kan rekenen op een echte trouwceremonie, compleet met ringen, muziek, bruidskleding voor hem en haar en trouwfotograaf. Zelfs aan de hairstylist en visagist is gedacht. De kersverse echtelieden ondertekenen een trouwcertificaat. Maar let op: de volgende dag is het huwelijk voorbij en gaat iedereen weer zijn eigen weg.

TOT 20.00 UUR Geïnteresseerden kunnen voor deze trouwdag op het Sint Jorisplein terecht tot 20.00 uur. Ook wie de hele dag moet werken of andere verplichtingen heeft, kan dus 's avonds nog trouwen op deze Valentijnsdag. De winkels zijn eveneens tot 20.00 uur geopend.

Meer informatie over het Sint Jorisplein en andere activiteiten in de binnenstad van Amersfoort op www.sint-jorisplein.nl, www.vvvamersfoort.nl/uitagenda, Facebook en Instagram.