• De wereldhits en het minder bekende werk van TOTO komt voorbij.

    Touch of Toto

Voor de liefhebbers van TOTO

Advertorial

SOEST Tributeband Touch of TOTO komt op zaterdag 14 september naar Cabrio om niet alleen de grootste hits van TOTO te spelen, maar ook vele nummers van andere artiesten waaraan TOTO heeft meegewerkt. Het theater is open om 19.30 uur, de voorstelling begint om 20.30 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro.

De show wordt aangekondigd als wervelend en energieke. In een ruim twee uur durende set worden hits als Africa, Pamela, Stop lovin' you, Rosanna en Hold the line vol passie afgevuurd. Gewapend met instrumenten van de originele muzikanten van TOTO en in hetzelfde decor als de legendarische band, zou je als publiek bijna vergeten dat er een tributeband op het podium staat. Met tien jaar ervaring aan shows in binnen- en buitenland is Touch of TOTO 'on fire' en ingespeeld om de fans een onvergetelijke avond te bezorgen.

Touch of TOTO is een achtkoppige tributeband uit Nederland. Zowel qua sound als in visuele aspecten benadert ze TOTO als geen ander. Touch of TOTO bestaat uit ervaren muzikanten en vocalisten die zonder enige uitzondering enorme TOTO-fan zijn en een concert dan ook met de bezieling en de groove brengen, die de muziek verdient. De bandleden zien het als hun taak de 'TOTO Legacy' in stand te houden en de muziek als eerbetoon uit te dragen.

Tijdens een optreden van Touch of TOTO komen natuurlijk alle wereldhits voorbij, maar ook zeker het minder bekende werk, wat echte TOTO fans zeker zullen weten te waarderen. Eén ding is zeker: tijdens een optreden van Touch of TOTO hoort, ziet, proeft en beleeft de bezoeker van Cabrio TOTO.

Meer informatie: https://www.openluchttheatersoest.nl en op Facebook: https://www.facebook.com/CabrioOpenluchttheater

Kaarten zijn verkrijgbaar via Bruna aan de Van Weedestraat en via de website van Cabrio: www.openluchttheatersoest.nl.