• VVV

VVV Amersfoort verkoopt recordaantal citycards

AMERSFOORT VVV Amersfoort heeft in juli een recordaantal citycards aan toeristen verkocht. In totaal 296 mensen kochten de kaart, waarmee zij gratis toegang krijgen tot vier toeristische attracties naar keuze en korting bij diverse aangesloten ondernemers.

De citycard is zowel onder binnenlandse als buitenlandse toeristen populair. Zij zetten de kaart onder meer in voor een bezoek aan het Mondriaanhuis, het maken van een rondvaart door de binnenstad en het beklimmen van de Onze Lieve Vrouwetoren.

De citycard blijkt populair in combinatie met de Amersfoortse Bucketlist: een stempelkaart met activiteiten in de regio die bezoekers, bij voltooiing, een Amersfoort-pakket ter waarde van 50 euro oplevert.

De Amersfoort Citycard biedt de mogelijkheid om de stad op verschillende manieren te ontdekken. Bezoekers krijgen met de kaart eenmalig gratis toegang tot vier deelnemende attractie in de regio naar keuze. Zij kunnen bijvoorbeeld gratis musea bezoeken, een tocht per rondvaartboot maken of deelnemen aan een stadswandeling met een ervaren gids. Ook in de regio (Bunschoten-Spakenburg, Baarn en Soest) zijn er attracties die bezoekers gratis kunnen bezoeken. De citycard kost 12,50 euro en is te koop bij de VVV aan de Breestraat 1 en in diverse hotels. De citycard is ook te reserveren op de website van de VVV.