• Van links naar rechts: Linde de Visser, Marsha Stenders, Annemarijn van Dort.

    Stenders

'Wij staan voor eerlijke zorg'

AMERSFOORT ,,De huidconditie van onze patiënten zo gezond mogelijk maken, waardoor huidklachten zichtbaar verbeteren, dat is onze passie." Marsha Stenders, Annemarijn van Dort en Linde de Visser vormen samen het team van Huidtherapie Stenders & van Dort bij Gezondheidscentrum Liendert. Naast een praktijk in Amersfoort, heeft het team ook een vestiging in Leusden. Annemarijn: ,,Marsha en ik zijn ruim tien jaar geleden samen afgestudeerd aan de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool in Utrecht. In 2016 deed zich de mogelijkheid voor om een praktijk in Amersfoort en Leusden over te nemen. Deze kans hebben we met beide handen aangegrepen. Marsha: ,,Samen staan wij voor eerlijke zorg en het bieden van realistische verwachtingen. Ruim twee jaar geleden kwam Linde ons team versterken."

Er wordt een groot aantal behandelingen aangeboden bij Huidtherapie Stenders & van Dort. Marsha: ,,Met laserontharing kunnen we ongewenste haargroei in het gezicht, maar ook op het gehele lichaam, met gemiddeld acht behandelingen definitief verwijderen. Storende rode bloedvaatjes en pigmentvlekken kunnen met onze nieuwe vaat- en pigmentlaser binnen één tot drie behandelingen worden verwijderd. Linde: ,,We merken dat er ook steeds meer vraag komt naar het verwijderen van goedaardige huidtumoren zoals ouderdomsvlekken, ouderdomswratjes, pigmentvlekjes, steelwratjes en huidoneffenheden. We hebben verschillende behandelmethoden om deze te verwijderen, zoals met stikstof, laser of door middel van curettage." Annemarijn: ,,Ik heb zelf vroeger acne gehad, daarom zijn we ons gaan specialiseren in de beste behandelmogelijkheden voor mensen met acne en acnelittekens. We behalen erg mooie resultaten met onze brede lijn peelings en microneedling. Naast deze cosmedische behandelingen zien we ook veel patiënten met oedeemklachten en littekens na operaties. Oedeemtherapie, littekentherapie en lymftaping geven hierbij veel verbetering van de klachten."

MEDISCH EN COSMETISCH De passie en interesse van het team komt uit verschillende hoeken. Marsha: ,,Ik heb de huid altijd al een interessant orgaan gevonden. Als je huid er niet gezond uitziet of goed voelt, kan dat mensen enorm belemmeren. Een bijdrage leveren zodat mensen weer goed in hun vel zitten, daar doe ik het voor." Linde: ,,De medische zorg en de huid trokken mij altijd al. Met huidtherapie kan ik het medische met het cosmetische combineren, het is waardevol om zo te mogen bijdragen aan het welzijn van mensen." Annemarijn: Ik weet hoe fijn het is om na huidklachten weer een rustige, egale huid te hebben. Ik ben daardoor altijd erg gedreven om dit voor onze patiënten ook te bereiken."

Behandelingen worden veelal geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de basiszorgverzekering of een aanvullende pakket. Mensen zijn van harte welkom voor een gratis intakegesprek.

a        [Huidtherapie Stenders & van Dort, Wiekslag 90, Amersfoort, Tel: 033-4659899, www.huidtherapiestendersvandort.nl