• Nico Brons

Woonwinkel vol inspiratie

Advertorial

HOOGLAND Het interieur is een weerspiegeling van ieders persoonlijkheid. Een woning moet bovenal een geborgen plek zijn om te ontspannen en tot rust kunt komen. Kok Wooncenter heeft een ruim aanbod aan verschillende bekende designmerken. Het leeuwendeel is afkomstig van de tekentafels van Nederlandse ontwerpers en fabrikanten.

Arjan Klaver

Het assortiment biedt de mooiste zitmeubelen, kasten, eetkamerstoelen en tafels in de meest uitlopende stijlen, kleuren en formaten. Ook het slaapkamerprogramma is meer dan de moeite waard. En er is nog veel meer te ontdekken.

„Rondom de feestdagen maken mensen weer tijd vrij om wooninspiratie en nieuwe ideeën op te doen", aldus Pauline Meijer die samen met haar partner Marcel Kok eigenaar is van Kok Wooncenter in Hoogland. „Het kan gaan om het inrichten van het nieuwe huis. Of het kan zijn dat mensen een frisse wind willen laten waaien in hun interieur. Laten we beginnen met een kopje koffie en dan ontdekkingstocht gaan in onze showroom van 8000 vierkante meter."

ADVIES Het is een belevenis om deze ruim opgezette woonwinkel met een inpandige lifestylewinkel te bezoeken. Kok Wooncenter biedt kwalitatieve producten en vakkundig advies voor het hele interieur. „Vaak maken mensen van tevoren een afspraak zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Uiteraard vragen we dan tegelijk aan hen wat de globale wensen zijn. Een goed advies begint immers met goed luisteren. Voldoende tijd besteden bij het bepalen van uw stijl, gewoonten en wensen is minstens zo belangrijk. Eerlijk en oprecht. Dit is de eerste stap tot de realisatie van een interieurontwerp dat bij u past. In samenspraak kunnen we nieuwe mogelijkheden en ideeën creëren en tot een goed eindresultaat komen. Wij bieden interieuradvies op maat en gaan hierbij uiterst professioneel en creatief te werk. Het (her)inrichten, het stylen en de vormgeving van ruimtes betekent keuzes maken voor kleuren, verlichting, meubels, vloerbedekking, stoffen, karpetten en accessoires. Wij gaan aan de slag met een ontwerp, een collage, een verlichtingsplan, kortom u ontvangt een compleet interieuradvies op maat."

COLLECTIE Uiteraard levert de woonwinkel genoeg inspiratie op. „Zoals gezegd vertegenwoordigen we over het algemeen meubels van Nederlandse ontwerpers en fabrikanten. Bovendien hebben we van elk merk het nagenoeg de gehele collectie. Denk aan Leolux, Castelijn, Design on Stock, Montis, Keijser&Co en Gelderland. Maar ook alles is te vinden op het gebied van eethoeken, raamdecoratie en verlichting. En daar hoort natuurlijk ook het volledige beddenprogramma bij van Auping. Bovendien hebben we een eigen service-en bezorgingsteam dat bij onze klanten vooraf opmeet en - in een later stadium - volledig naar wens komt monteren en inrichten."

a        [Kok Wooncenter, Hamseweg 18, 3828 AD Hoogland, 033 4801441, www.kokooncenter.nl, info@kokwooncenter.nl.