• Ingrid Vermeulen in haar winkel Zitgeluk op de Kamp.

Zitgeluk: aanwinst voor de Kamp

AMERSFOORT Een avondje proefzitten, een complete garantie, een snelle levertijd, prima service en schappelijke prijzen zijn de vijf argumenten waarmee Zitgeluk de in zitmeubelen en accessoires geïnteresseerde consumenten naar de nieuwe winkel van het bedrijf op de Kamp wil trekken.

De zaak in het centrum van Amersfoort is een vervolg op de internetactiviteiten van de onderneming. ,,Zitgeluk bestaat als webwinkel al langer en is ontstaan om de klanten meer service, garantie en gemak te bieden", vertelt Ingrid Vermeulen, de eigenaar van Zitgeluk. ,,Een winkel waar de klanten onze modellen kunnen zien en voelen, vind ik een perfecte aanvulling op de webwinkel."

Vanaf 1 september zijn de deuren open van de winkel op de locatie (Kamp 18) waar voorheen Pipoos was gevestigd. De in Utrecht wonende ondernemer koos doelbewust voor een plek op de Kamp. ,,Amersfoort is een leuke stad, ook om te winkelen. Zeker zo'n straatje als de Kamp vind ik aantrekkelijk voor mijn soort winkel. Je kunt vlakbij parkeren in garages, maar ook voor de deur. Wat gemakkelijk is als je een groot artikel wil meenemen. Er zitten hier ook veel winkels die zich met interieur bezighouden."

Met een maandelijkse aanbieding, concurrerende prijzen en een verdere uitbreiding van het aanbod hoopt de nieuwe lokale middenstander van Zitgeluk een succes te maken. ,,De accessoires worden nog uitgebreid en ook regelmatig vernieuwd. Onze collectie meubelen verandert ook regelmatig. Door een nieuw model of andere stoffen en kleuren. We leveren een product dat in Nederland gemaakt wordt en geven vijf jaar garantie. Tegenwoordig willen de mensen graag ontzorgd worden. Dat proberen wij zoveel mogelijk te doen."

Wekelijks zijn de deuren van Zitgeluk vijf dagen geopend: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Verder is de winkel elke laatste zondag van de maand geopend. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden de website zitgeluk.nl raadplegen.